Tennis interclub

Op deze pagina vind je de VTV-link van de tennis interclub (voor- en najaar) waar je de teams en resultaten gaat terug vinden. 


Tennis interclub voorjaar

10 teams hebben zich dit jaar ingeschreven voor de tennis interclub in het voorjaar. Hiervan haalden 5 de eindronde. Spijtig genoeg slaagde geen enkel team erin de finale te spelen. De teams van Peggy Mallants en Koen Persoons strandden beiden in de halve finale.

Hieronder de link naar de teams en de uitslagen.


Tennis interclub najaar

In het najaar start de VTV met een tennis interclub competitie : de Hoegaarden Team Tennis Cup

Tijdens de Hoegaarden Tennis Team Cup in het najaar vorm je samen met jouw tennisvrienden een team van 4 tot 8 spelers. Jullie nemen het op tegen andere clubteams en spelen vier dubbelwedstrijden per ontmoeting (waaronder ook dubbel gemengd!). Je speelt max. 4 ontmoetingen die regionaal samengesteld werden.

 

Voor deze editie heeft zich 1 team ingeschreven. Kapitein is Anja Slegers. Deze interclub start zondag 27 Aug 2023 om 10 uur met een uitwedstrijd tegen Beringen. 

Deze  wedstrijd werd alvast gewonnen met 1-3. Volgende week zondag om 10:00 uur is de tegenstander Hechtel-Eksel, die met dezelfde cijfers TC Basveld hebben geklopt.

Tegen Hechtel-Eksel werd het 2-2, 4-4 in sets en 39-36 in spelletjes. (Bij gelijke stand in de eindrangschikking is Metallic de winnaar)

De 3de wedstrijd in en tegen Basvelden werd met 1-3 gewonnen.

Laatste wedstrijd tegen Bree werd met 3-1 gewonnen. Het team eindigt als eerste en is geplaatst voor de volgende ronde. De speeldatums hiervan zijn nog niet bekend.