Sponsors


Zoals elke sportclub is ook Metallic afhankelijk van sponsors. Hieronder de namen van de bedrijven die zowel onze tennis als padel sponsoren.  

Indien er interesse is om dit ook te doen, gelieve contact op te nemen via info@metallic-overpelt.be

DECO bvba - opgericht in 1993 - is expert in ramen en deuren, garagepoorten en verzorgt het complete traject van ontwerp, leveren, plaatsen en service.Als Officiële PROFEL EXPERT verdeler staan zij garant voor een vakkundige begeleiding en uitvoering van uw project. 

Elke dag weer zien wij het als een uitdaging om uw goede smaak te vertalen in een unieke keuken of een interieur op maat. Een ontwerp waarop wij net zo trots zijn als u. Pas dan zijn wij geslaagd in onze opdracht. Dat het een succes is, blijkt uit de vele tevreden klanten.

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf dat streeft naar goede kwaliteit en afwerking! Onze troef is dat we elke project tot in de puntjes opvolgen en dat geeft ons de garantie voor een uitstekende plaatsing en service.

 

GYP.DESIGN is een bedrijf gespecialiseerd in gyprocwerken: verlaagde plafonds, scheidingswanden, zolder ombouwen tot leefruimte, isoleren van daken...

 

 

 

 

Met alle enthousiasme, passie, plezier en daadkracht helpen wij u bij de verkoop of verhuur van uw pand of grond, maar ook bij de zoektocht naar een pand of grond te koop of te huur.