Naar jaarlijkse gewoonte organiseert KTC Metallic Overpelt weer haar Scharreltornooi.

 

Dit 1-dags tornooi gaat van start op zondag 9 Juli 2017 om 9:00 uur en duurt ongeveer tot 17:00 uur.

 

Bedoeling is dat leden, zowel als niet-leden een partner zoeken waar ze praktisch nog nooit mee hebben getennist om samen enkele partijtjes af te werken. Er zijn hieraan geen prijzen verbonden, het is voor het plezier en om elkaar beter te leren kennen.

 

Uitzonderlijk vragen we dit jaar een inschrijvingsbedrag van 5 euro.

 

Birgen, zoontje van Nancy Eerdekens en Patrick Vuegen wordt in het UZ Leuven behandeld voor leukemie en wij willen met deze actie hem en zijn ouders een hart onder de riem steken. Het bedrag zal worden doorgestort naar het Kinderkankerfonds.

 

 

 

 

 

Zoals in de vorige edities is er nu ook weer kans om deel te nemen aan een koud buffet aan de prijs van 15 euro per persoon. (enkel deelname aan het buffet is ook mogelijk). Naast het buffet zal er ook een dessert worden aangeboden aan 5 euro. Dit ook tvv Birgen en het kinderkankerfonds.

Voor organisatorische redenen moet men zich inschrijven voor zowel het tornooi, het buffet en het dessert.

 

 

 

 Men kan het formulier hier downloaden en uitprinten. (Deze zijn ook beschikbaar in de kantine) Wegens organisatorische redenen kan er momenteel niet online ingeschreven worden.

 

 

 

De ingevulde formulieren kunnen in de kantine worden afgegeven of worden doorgestuurd naar rene.jongeneelen@t-systems.com

 

(De inschrijvingen dienen binnen te zijn voor Vrijdag 7 Juli 2017)

 Het weer en regenradar
Overpelt
Weeronline.nl - Meer weer in Overpeltweeronline.nl Altijd jouw weer