Voor het spelen van Padel heb je een apart lidmaatschap nodig. Wordt lid vanaf 1 december 2022 en speel tot 31 maart 2024 voor de volgende bedragen :

  
 Leeftijd Tennis  Padel   Combi Tennis-Padel
 + 18 jaar 100 EUR  150 EUR  200 EUR 
 - 18 jaar 50 EUR  75 EUR  100 EUR 

  

Als je 1e lid bent bij een andere club kun je voor tennis ook een 2e lidmaatschap hebben. Op dat moment krijg je een korting van 50% op het normale tarief. 

  

Je lidmaatschap aanvragen kan via de site van tennisvlaanderen of klik HIER  

  

Daarnaast bieden we als club ook een familie abonnement aan. In dat geval betalen de oudste twee familieleden, waarvan tenminste 1 ouder is, het lidgeld volgens hun leeftijdscategorie. Elk bijkomend familielid betaalt 50% van het individueel lidgeld volgens leeftijdscategorie. Dit geldt zowel voor tennis als voor padel. Voorwaarden voor het familieabonnement: tenminste één van de ouders, zijnde vader of moeder, maakt deel uit van het familieabonnement. Alle familieleden die genieten van het familieabonnement wonen op hetzelfde adres. Het familieabonnement vervalt wanneer de jongeren ouder zijn dan 23 jaar.

*kortingen op losse abonnementen zijn niet combineerbaar met een famlie abonnement.

Let op! dit abonnement kan je niet via de site van tennisvlaanderen aanvragen. Gelieve hiervoor een mail te sturen naar communicatiemetallic@gmail.com.

 

1. Lidmaatschap incl. VTV-verzekering

2. De betaaldag geldt als bewijs van aansluiting

3. Nieuwe leden zijn personen die in 2022 geen lid waren van Metallic (spelend of niet-spelend) of daarvoor geen lid zijn geweest.

Metallic biedt nieuwe leden een éénmalige tegemoetkoming aan van 37,50 euro wanneer je les volgt via jp tennis; dit geldt niet voor jeugdleden.

4. Na betaling kan u via uw dashbord op de website van tennis Vlaanderen een formulier downloaden dat recht geeft op een terugbetaling van 15 euro bij de mutualiteit.

5. Jeugdleden mogen in hun eigen reeks  gratis deelnemen aan het DECO Metallic Open Tornooi.

6. kortingen op losse abonnementen zijn niet combineerbaar met een familie abonnement.

 

E-mail: communicatiemetallic@gmail.com

Website: www.metallic-overpelt.be

Ons rekening nummer:  BE11 235 0421210 48